Βιογραφικό σημείωμα του Γιάννη Μπαλτατζή.

John BaltatzisΟ Γιάννης Μπαλτατζής, γεωπόνος, γεωργοοικονομολόγος, τέως διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας της Ελλάδος, διαμένει στις Βρυξέλλες από το 1976, όπου εργάστηκε ως γεωργικός σύμβουλος στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία και μετά στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 

Επίσης:

1. Γράφει χριστιανικά μηνύματα και τα αποστέλλει σε όσους επιθυμούν να τα λαμβάνουν. Τα μηνύματά του είναι διαθέσιμα στην ελληνική, στην αγγλική και στη γαλλική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
Jean BALTATZIS, baltatzis@skynet.be ή και στην προσωπική του Ιστοσελίδα: http://wordstaughtbythespirit.com

2. Μαγνητοφώνησε ολόκληρη την Αγία Γραφή σε μαγνητοταινίες κατά τη δεκαετία του ’60 . Αργότερα τις μετέτρεψε σε κασσέττες. Εν συνεχεία, μετετράπησαν και εκδόθησαν από τον Άγγελο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ σε αρχεία ήχου MP3. Είναι διαθέσιμες σε 2 CDs και σε DVD (ένας δίσκος).

3. Από το 1992, έχει δημιουργήσει ολόκληρη την Αγία Γραφή (την έκδοση Βάμβα της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας), εν συνεργασία με την Online Bible, Canada, και την τεχνικήν βοήθειαν του Αθανάσιου Καραμπάση, σε δισκέττες, μετά σε CD-ROM, αργότερα σε DVD και τέλος στο Διαδίκτυο, σε τρεις εκδόσεις: Πολυτονική (MGreek), μονοτονική (MGreekM) και άνευ τόνων (MGreekU). Οι εκδόσεις αυτές μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν από τις διεύθυνσεις: www.OnlineBible.net και www.OnlineBible.org. Μετά, οι δύο εκδόσεις Μονοτονική και Πολυτονική συμπεριελήφθησαν στην ιστοσελίδα www.theWord.net του Κώστα Στεργίου.

4. Επίσης, σε νεώτερη έκδοση, ο Άγγελος Μαργαρίτης προσέθεσε σε κάθε εδάφιο της προαναφερθείσης Μονοτονικής Ελληνικής έκδοσης (MGreekM), το αντίστοιχο εδάφιο από την αναγνωσθείσα υπό του Ιωάννου Μπαλτατζή Αγία Γραφή. Έτσι, εδημιούργησε 2 DVD οπτικοακουστικής μορφής, μέσα σε φόντο ωραίων εικόνων υπό μορφήν slide show. Τέλος, η μορφή αυτή παρουσιάσεως μετετράπη και σε video στα πλαίσια του προγράμματος www.GodTube.gr.

5. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν δωρεάν τα CD ή και DVD απευθυνόμενοι στον Άγγελον Μαργαρίτην από την ηλεκτρονική του διεύθυνση: Angelos Margaritis, anhelm@gmail.com ή την ιστοσελίδα του: www.zontanonero.gr

************************


Αφήστε μια απάντηση